06-53981577 info@veluwetuinen.nl

Waarom Veluwe Tuinen?

Waarom Veluwe Tuinen?

Veluwe Tuinen is een onderneming waarbij de klant centraal staat. Een persoonlijke relatie met de klant is daarom van essentieel belang. Elke klant heeft andere wensen en behoeften. Bij Veluwe Tuinen is maatwerk de standaard.

Tegenwoordig bestaat meer dan 60% van de gezinnen en huishoudens uit tweeverdieners. Vaak hebben deze verdieners kinderen, een sport en hobby’s. Dit vergt allemaal erg veel tijd. Toch heeft de tuin ook zijn aandacht nodig. Daarvoor is Veluwe Tuinen. Veluwe Tuinen voorziet de klant van het onderhouden, aanleggen of ontwerpen van hun tuin. Middels het aantrekkelijke tarief van Veluwe Tuinen proberen wij dit voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te stellen.

Veluwe Tuinen werkt voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Heeft een bedrijvenpand met een omliggende tuin die onderhouden of aangelegd dient te worden? Dan bent u bij Veluwe Tuinen aan het juiste adres.

Door middel van een groot netwerk is Veluwe Tuinen in staat om grote projecten aan te leggen. Zo heeft Veluwe Tuinen een zeer sterke band met Woods Houtbouw. Een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinhuizen en chalets. Woods Houtbouw en Veluwe Tuinen werken geregeld samen en dit resulteert in ontzettende gave projecten. Ga eens een kijkje nemen bij de site of Facebook pagina van Woods Houtbouw (www.woodshoutbouw.nl).

Mede door het grote netwerk van Veluwe Tuinen zijn wij werkzaam in heel Nederland.

Martijn Mulder

Martijn Mulder

Hovenier

‘Een jongeman met verstand van zaken, een gedreven ondernemer met veel inlevingsvermogen.’